پرش به محتوا

ثبت شرکت

راهنمای مراحل و مدارک تاسیس شرکت

ثبت شرکت

ثبت شرکت یکی از راه های توسعه کسب و کار در جهت قانونی و رسمی آن است. یکی از مهمترین ارکان هر تجارت یا کسب و کاری (حتی کسب و کار خدماتی) نیازمند این است که یک شرکت ثبت نموده و در راستای موضوع شرکت و تحت قوانین کشور فعالیت خود را ادامه دهد. از این رو بهتر است تا با ثبت شرکت، معنی شرکت و کلیات قوانین آن آشنا شویم.

امتیاز ۵ از ۵ – ۶ رای
spinner در حال ثبت رای

ثبت شرکت چیست؟


اجتماع دو یا چند شخص که با هم فعالیتی را (چه در جهت کسب سود و چه در جهت ارائه خدمات و اهداف دیگر) انجام دهند، شرکت را به وجود می آورند.

برای ثبت رسمی این نوع اجتماع و شراکت بین افراد در قوه قضاییه ثبت شرکت می گویند. البته در این خصوص از لغات دیگری نیز مانند تاسیس شرکت و یا ثبت شخصیت حقوقی نیز نام می برند.

انواع شرکت ها


انتخاب نوع شرکت

برای ثبت یک شرکت، انتخاب های بسیاری خواهیم داشت. این انتخاب ها شامل انواع شرکت ها و موسسات خواهد بود. در خصوص موسسه غیرتجاری به تفصیل در مقاله ایی دیگر توضیح داده ایم.

از این رو در این بخش صرفا به انواع شرکت های تجاری خواهیم پرداخت. اگر در خصوص نوع شرکت انتخابی خود دچار تردید هستید، خواندن این بخش از مقاله کمک شایانی به انتخاب شما خواهد کرد.

شرکت با مسئولیت محدود

اولین شرکتی به آن می پردازیم ثبت شرکت با مسئولیت محدود خواهد بود. زیرا این شرکت یکی از پرطرفدارترین انتخاب برای ثبت شرکت می باشد. در این نوع شرکت حداقل تعداد اعضای مورد نیاز برای ثبت آن 2 نفر می باشد.

در واقع ثبت این نوع شرکت آسان بوده و اکثر فعالیت های بازرگانی و تجاری را تحت پوشش خود قرار می دهد. از این رو انتخاب این شرکت می تواند تا حد زیادی برای اکثر کسب و کارها مفید و مناسب باشد.

ثبت شرکت سهامی خاص

دومین شرکت پرطرفدار در ایران، شرکت سهامی خاص است. این نوع شرکت با وجود محدودیت هایی که دارد، دارای مزایایی است که نمی توان از آن ها چشم پوشی کرد.

از محدودیت های این نوع شرکت می توان حداقل اعضای مورد نیاز آن را برشمرد. در واقع برای تاسیس شرکت سهامی خاص حداقل به 3 نفر اعضا و 2 نفر بازرس نیاز داریم.

اما در خصوص مزایا و ویژگی های مثبت این نوع شرکت می توان به داشتن اعتبار بیشتر، توانایی شرکت در مناقصات و مزایدات، اخذ وام بانکی (ضریب سرمایه بالاتر) و… اشاره کرد.

ثبت شرکت در ایران


ثبت شرکت در ایران

هر کشور جهت ثبت شرکت شرایط و قوانین خاص خود را دارد. جهت ثبت یک شرکت در ایران کافیست تمامی قوانین و مقررات کشور ایران را مو به مو دنبال کرده و طبق این قوانین شرکت خود را ثبت کنیم.

ما در ادامه این مقاله و همچنین مقاله های موجود دیگر در این وب سایت کلیه این قوانین را شرح دادیم. پس پیشنهاد می کنیم تا این مطالب را به خوبی بخوانید و اگر سوالی در ذهنتان ایجاد شد حتما با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ثبت شرکت در تهران


ثبت شرکت در تهران مشابه قوانین کل کشور انجام می شود اما شرایط خاص خود را نیز دارد. در واقع ما با تاسیس شرکت در این شهر و استان بایستی به چند نکته توجه کنیم تا بدون مشکل شرکت خود را به ثبت برسانیم.

در صورتی که محل کسب و کارتان در تهران است و یا در شهرها و مناطق دیگری فعالیت می کنید و قصد راه اندازی شعبه یا نمایندگی در تهران دارید بایستی به تاسیس یک کسب و کار در این شهر را بدانید.

سوالات متداول


چگونه شرکت ثبت کنیم؟

جهت ثبت شرکت بایستی مدارک مورد نیاز را جمع آوری کرده، در سامانه ثبت شرکت ها ثبت کنیم و سپس مدارک را به اداره ثبت ارسال کرده و پس از تایید کارشناسان و پرداخت هزینه ثبتی، آگهی خود را دریافت کنیم.

ثبت شرکت چقدر طول می کشد؟

برای ثبت یک شرکت حداقل بایستی بین 10 الی 12 روز کاری صبر کنیم. این مدت زمان شامل فرآیند تایید نام، تنظیم و امضای صورتجلسات، ارسال پستی مدارک، روند انجام امور در اداره ثبت شرکتها و… می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


تلفن تماس: 02188646492

آدرس: ونک – گاندی جنوبی – کوچه 18

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ است. ©